AFYONKARAHİSAR / DİNAR - Dinar Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İlçe kütüphanemize gezi düzenlendi.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında mart ayı konusu olan Kutadgu Bilig ile ilgili etkinlikler düzenlendi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi şubat ayı etkinlikleri kapsamında farklı etkinlikler düzenlendi.

Şbt

Proje kapsamında Divan-ı Lügati't-Türk adlı eser öğrencilerle birliklte sınıf ortamında incelendi.

Ock

2023/2024 eğitim öğretim yılı 1. yarıyıl döneminin son haftası dolayısıyla okulumuzda etkinlikler gerçekleştirildi.

Ock

Türkiye Uzay Ajansı tarafından  "Ay Yıldızımız Çok Yakında Uzayda!" başlığıyla hazırlanan kapsamlı video öğrencilerimize izletildi.

Ock

Okulumuzda Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. İdris GÖRMEZ tarafından "Matematiğin ve Fenlerin Dilinden Yaratılış ve Yaratıcı" konulu söyleşi programı gerçekleştirildi.

Ock

Dinar Ulu Camimizde  görüşe sunulan Kutsal Emanetlerimizi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle ziyaret ettik. Öğrencilerimizde Peygamber Efendimiz (S.A.V)’e karşı sevgi ve Kutsal Emanetler’e karşı saygı konusunda bir nebze olsun bilinç kazandırdık.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Aralık ayı için Mehmet Akif ERSOY'un SAFAHAT adlı eseriyle ilgili okulumuzda çalışmalar yapıldı.

Ara

İlimizde düzenlenen Kız futsal turnuvasında eleme maçları yapıldı.

Ara

Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü tarafından sınıflarda Afet Farkındalık eğitimi verildi.

Ara

Okulumuzda "Dilimizin Zengilikleri" projesi çerçevesinde "Bilen Oturur" etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin de katılımıyla Dinar Norgas Köyü Çamlıköy mevkiinde ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz bahçesinde 10 Kasım günü tüm öğrencilerimiz saat 9 da bahçeye indirilerek 10 Kasım Atatürkü anma günü programı düzenlendi.