AFYONKARAHİSAR / DİNAR - Dinar Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

.......
SANAYİ MAH. SELANİK CAD. NO: 1 DİNAR / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Okulda verilen bilgileri becerileriyle birleştiren, sorumlu, empatik, sempatik ve kaliteli sağlık personelinin yetiştiği bölgemizdeki tek adres olarak tercih edilirken fark yaratan ve saygınlığı olan güzide bir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; Toplumun sağlık personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla mesleki bilgi ve becerilerle donatılmış, sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da yükseltecek, sağlık hizmetlerine güveni artıracak, kendisi ve toplumuyla barışık, mesleğiyle ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden ve sürekli kendini yenileyen milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen sağlık elemanları yetiştirmektir.
08.20-17.10
ingilizce
Otobüs ve tren ile ulaşım sağlanmaktadır.
Afyonkarahisar iline 110 km olup okulumuz ilçe merkezindedir.
9. Sınıfa 68 öğrenci alınmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2019-2020 öğretim yılı 9. sınıf öğrenci alımında 81,250 taban puanla alındı.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2019 yılında mezun olan öğrencilerimizden 3 kişi 4 yıllık Fakülteye yerleşirken kalan öğrencilerimiz 2 yıllık MYO ya yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz il ve ilçede düzenlenen tüm sportif faaliyetlere katılım sağlamaktadır. 2017/2018 Eğitim ve Öğretim yılında Genç Erkekler Krosta il genelinde derece yaparak ilimizi Kuşadasındaki bölge finallerinde temsil edecektir.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz 2017-2018 ve 2018-2019 yılında ilçe düzeyinde yapılan bilgi yarışmalarında 2. olmuştur.
Her yıl AB Erasmus+ projelerine başvuruda bulunulmaktadır.